Догляд за волоссям

Недбалі кучері і “відрослий” боб: 5 посткарантинних трендів в зачісках

Ура! Місцевий салон краси благополучно відновив роботу. Припустимо, що ви оцінили ризики і все-таки вирішили записатися на прийом до майстра. Ось тільки залишається одне велике питання: Яку ж зачіску зробити? Так як більшість з нас не були у стиліста як мінімум протягом трьох місяців, вибір відповідної стрижки може виявитися проблемою.

Хтось звик до довгого волосся і просто бажає надати їм потрібну форму, а хтось, надивившись на зірок, мріє відрізати все зайве. Що ж, розповім вам про наймодніші зачіски 2020 року. ❤ Отже, ось, що розповіли стилісти про найактуальніші стрижки посткарантинного сезону.

Недбалі Кучерявий перукар Грем Неш стверджує, що зараз дуже вдалий час спробувати коротку стрижку, яку ви завжди хотіли.Я бачу, що після карантину дівчата все частіше вирішуються на радикальну зміну іміджу. Злегка закруглена довга стрижка виглядає шикарно, і укладати її легко.

Якщо волосся завиваються самі по собі, то досить нанести на них гель і дати шевелюрі висохнути природним шляхом, — радить він.Недбалі кудріце абсолютний тренд нинішнього сезону, особливо в поєднанні з круглою формою стрижки. Добре підібраний стайлінг дозволить зробити завитки охайними і окресленими.

Наприклад, для цього можна використовувати засіб Bouncy & amp; Tender,” відросло ” бобце інтерпретація стрижки боб: ми робимо класичну форму більш вільною і подовженою. Додаємо м’яких ліній, щоб додати ефект трохи відросло волосся. Така стрижка здорово поєднується з аксесуарами — кепками, бейсболками, банданами.

Можливості стайлінгу в даному випадку теж безмежні.Зачіски “відросло” бобСтрижка слоямимногошарова стрижка на середню довжину (тобто трохи нижче плечей) з хайлайтами і природними відблисками по довжині, плюс текстурная укладання, — ось тренд, відповідний дівчатам, які давно хотіли поекспериментувати, але боялися відрізати волосся.Вам не доведеться в цьому випадку тотально прибирати довжину, проте завдяки шаруватій формі і природному фарбуванню є можливість вибрати будь-яку укладку.

Для натхнення подивіться фотографії супермоделі Джоан Смоллс, – говорить експерт.Стрижка верствамиестественная текстурадлінная шевелюра без навмисною укладання, ніби волосся були зібрані в пучок, а після цього їх розпустили – один з головних трендів сезону. Делікатні відблиски по всій довжині дарують золотистий відтінок і найбільш виграшно підкреслюють тон шкіри, незалежно від того, засмагла вона чи ні.

Навіть порцелянова шкіра з цим фарбуванням буде виглядати сяючою, здоровою і нібито зворушеною сонцем.Боб до подбородкакласіческій боб на прямий проділ-така форма з сезону в сезон залишається найбільш затребуваною. Вона комбінується і поєднується з різними ефектами в фарбуванні, будь то однорідний щільний колір (який підкреслить густоту волосся) або гамма природних відтінків з м’якими переходами (для ефекту каліфорнійського мелірування).
Боб до подбородкаДаже самоізоляція – не перешкода розвитку трендів, а лише привід для нових експериментів зі стилем і зовнішністю. Ну, а нові віяння моди лише доводять, що ми можемо виглядати привабливо і з відрослими корінням, і з недбалою укладанням.

Related posts

Leave a Comment