Догляд за волоссям

Чи може стрижка допомогти жінці виглядати молодше?

Завжди дивують жінки, які примудряються виглядати молодше свого віку за паспортом? У свої 40 років у неї свіжа шкіра, виразний погляд і красивий овал обличчя! А секрет краси, насправді, в правильно підібраній зачісці.Сьогодні розберемо фото жінок, які сходили до перукаря і стали виглядати краще, свіже і цікавіше.Погодьтеся, на фото зліва — звичайна дівчина, праворуч — красива і доглянута жінка.

Досить було майстру надати форму волоссю і замінити довгі пасма на хаотично укладені локони в подовженому каре – зовнішність відразу змінилася. Чубчик на бік-зміщує акцент з витягнутої форми обличчя і робить більш виразними приємні риси обличчя. Колір волосся замінили на більш холодний відтінок, який ідеально підходить до світлої шкіри.

На жаль, часто дівчата намагаються підігнати себе під певні вікові стандарти, які прийняті в суспільстві. У цьому мабуть і криється основна помилка. Адже орієнтуватися потрібно виключно на свої зовнішні дані.

Головне правило-підкреслюємо свої кращі сторони, і природним чином приховуємо недоліки. Це стосується і макіяжу, і стилю одягу, і звичайно, стрижки.Ось кілька порад, які вам знадобляться, якщо у вас є внутрішня потреба виглядати свіже і молодше свого віку:- якщо ви незадоволені своєю нижньою частиною особи, вам рекомендується стрижка не нижче лінії плечей, з градуюванням.

Це додасть м’якість рисам обличчя і змістить акцент. Але не варто робити занадто коротку стрижку, це лише зробить небажаний акцент і обтяжить образ;- якщо ви хотіли б відвернути увагу від зморшок на лобі, то вам просто рекомендована стрижка з чубчиком. Це не тільки приховає проблемну зону, але і підкреслить виразність очей;- також вікові зміни в зовнішності можна грамотно приховати – вибравши цікаве неоднотонне фарбування.

Багато складні техніки фарбування, наприклад такі, як Шатушь – дають непоганий антивіковий ефект.Часто, жінка звикаючи до свого образу, насилу розлучається з уже пошкодженими пасмами або боїться зробити чубок, так як не носила її останні 10 років. Не бійтеся приміряти на себе новий образ, підберіть собі майстра, який розгледить в вас щось особливе і зуміє це підкреслити.

Пам’ятайте, що зараз вікові стандарти краси пішли в минуле. Любіть свій вік і довіряйте свою зовнішність майстрам професіоналам. Ну погодьтеся, адже немає нічого простішого, ніж підібрати нову стрижку і зробити фарбування.

Related posts

Leave a Comment