Вирощування квітів

Купила в «діксі”братки. Показую які виросли квіти

Навесні купила розсаду віоли в “Діксі”. Братки здивували різнобарв’ям забарвлення і тривалим цвітінням протягом весни, літа і осені! Показую, як вони виросли і виглядають зараз.Братки оранжевого кольору двох видів.

Авторської фото 2020 р мені не терпиться навіть ранньою весною побачити на ділянці квітучі клумби. Тому підрощую бульби жоржини. А ще люблю братки.

Як тільки побачила розсаду віоли в магазині відразу купила. Вартість 6 рослин обійшлася в 200 гривень. В останні числах квітня посадила їх поруч з тюльпанами на острівці землі біля будинку в .

Розсада віоли, висаджена в квітні 2020 р Через тиждень з’явилися пофарбовані бутони і квіти різного забарвлення: Блакитний, помаранчевої, червоної, пурпурової.Гібридні братки мають ще ботанічну назву # фіалка Віттрока .Братки.

Авторське фото 2020 р. Догляд за браткамінепріхотлівие #дворічки прості в догляді протягом усього сезону. Позначилася на розвиток зелених підопічних глинистий грунт.

У грунті рослинам Víola trícolor затишно.Поливала, підгодовувала розчином нітрофоски, розведеної гнойової рідиною. Думала обрізати стебла для відновлення пишного цвітіння, але не наважувалася – кущі в квітах.

Зроблю в двадцятих числах вересня. Всі фотографії фіалки триколірної крім першої зроблені 19 Вересня. Ніжна блакитна забарвлення віолирозмноження віолисемена не збирала, але звертала увагу, що рослини сформували повноцінні коробочки, які розкрившись, висипали вміст на землю.

Подивлюся уважніше, може дали потомство. Сподіваюся, навесні точно отримаю молоденькі рослини. РЅАнютки не бояться морозів.

Одного разу з чоловіком в лютому прийшли на дачу. На грядці, освітленій сонцем, утворилася проталінка і цвіла #Віола. Диво!Звичайна # розсада дворічних квітів навесні 2020 року виявилася вдалою.
Якщо вам був корисний мій досвід, поставте лайк і підписуйтесь на канал.Прочитайте ще статтю про вирощування братків іншого сорту в саду:мініатюрні братки: завжди буду садити їх на ділянці

Related posts

Leave a Comment